Werken bij Plasticflessen.nl - PHP Laravel Developer

Developer bij Plasticflessen.nl: de techniek achter ons succes

Als er 1 vooroordeel waar is over werknemers in de IT, dan is het wel hun loyaliteit met oneindige moed. Als developer bij Plasticflessen.nl hoef je niet alles te weten. Wél durf je het gevecht aan te gaan dat jouw geduld misschien op de proef stelt. Voorraadsystemen koppelen, webshops koppelen, orderverwerkingsprocessen uitwerken, APIs schrijven. Jouw werk is veelzijdig. Dit geeft je nieuwe mogelijkheden om creatieve oplossingen te bedenken die logisch werken en er aantrekkelijk uitzien. Zo zorg je ervoor dat boekhoudsystemen, voorraadsystemen en webshops feilloos met elkaar kunnen communiceren. Jij gaat als developer bij Plasticflessen.nl:

Verschillende webshops, CMS’en, orderverwerkingssystemen en boekhoudsystemen koppelen met onze huidige software;

Uitdenken van nieuwe en innovatieve projecten op de e-commerce branch;

Meewerken aan de ontwikkeling van ons eigen complexe softwarepakket;


Onze verwachtingen: jij maakt ze waar als developer

Met een goed humeur schuif jij achter je (zit/sta)bureau. Je volgt je eigen koers en vertelt vol zelfvertrouwen over jouw ideeën tijdens de dagelijkse stand up. Je denkt mee met de processen en de projecten, je wilt graag innoveren en je geeft graag je mening. Maar bij jou is er ook altijd ruimte voor de mening van anderen. Je bent een toegewijde, vriendelijke en daardoor waardevolle collega op onze IT-afdeling. Jouw taken zie je als jouw verantwoordelijkheden. Vol ambitie streef je ernaar om deze met het beste resultaat op te leveren. Lukt het niet? Dan trek je op tijd aan de bel, ook wanneer je een cursus wilt volgen om bij te blijven of bij te leren. Als developer heb jij:

Een HBO-werk- en denkniveau. Het liefst heb je een opleiding gevolgd in de richting van (Technische) Informatica of Bedrijfskundige Informatica;

Ervaring met Laravel;

Bekend met PHP frameworks en het MVC-model;

Bekend met het gebruiken en bouwen van APIs;

Kennis van HTML5, CSS en ES6;

Ervaring met het versiebeheersysteem GIT.


Mooi om erbij te hebben:

Ervaring met SCRUM

Ervaring met ReactJS en Redux

Ervaring met Linux


Plasticflessen.nl biedt jou

We zijn een kleine en persoonlijke werkgever waar veel eigen input gewaardeerd wordt en waar je veel kansen krijgt om jezelf te laten zien. We vinden het belangrijk dat je je werk leuk vindt en blijven je daarom continu uitdagen. Naast een mooie werkplek voor 32 tot 40 uur met veel verantwoordelijkheden krijg je van ons:

Een goed maandsalaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;

Een eigen Macbook Pro;

Pensioenregeling;

Leuke uitjes met het hele team;

Persoonlijke jaarlijkse bonus gebaseerd op je goede prestaties;

26 vakantiedagen;

Extra vrij met de kerstdagen;

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Werk je liever minder of meer uren? Laat je niet tegenhouden door onze voorkeuren. Solliciteer gerust. We gaan daarover graag met jou in gesprek.


Plasticflessen.nl in Zuidbroek Groningen: jouw nieuwe uitdaging

Plasticflessen.nl levert allerlei soorten en maten plastic flessen, potten en etiketten binnen Europa. Wij willen dat iedereen mooie verpakkingen kan bestellen. Continu zijn we bezig met het verbeteren en vernieuwen van de verpakkingen. Via ons zusterbedrijf hd packaging leveren we vanaf 10.000 stuks, via Plasticflessen.nl leveren we kleinere aantallen. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid vinden we belangrijk. Zo focussen we ons op gerecyclede producten en via een werkervaringsproject bieden we mensen met een geestelijke of verstandelijke beperking ervaringsplaatsen en beschutte werkplekken.

Onze 13 medewerkers zitten verspreid over onze locaties in Zuidbroek en Amersfoort. Voor jou hebben we een plek gereserveerd in ons moderne en frisse gebouw in Zuidbroek, Groningen. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. En met de auto rijd je vanaf de A7 en de N33 vanuit Groningen, Assen en Drachten zonder files zo onze parkeerplaats op. In Zuidbroek vind je ook ons magazijn. Zo krijg je een goede feeling met onze producten. Het team van Plasticflessen.nl is jong; iedereen denkt mee, is behulpzaam en pakt extra taken op als die er zijn. Het zijn een stel positievelingen bij elkaar die wel in zijn voor een lolletje. Voor teamuitjes in de vorm van boottochten, etentjes of barbecues maken we tijd. Heb je zelf leuke ideeën? Organiseer het en neem ons mee! Heb je ideeën om Plasticflessen.nl te verbeteren? Laat het ons weten!


Solliciteer nu

Groei jij door tot expert bij Plasticflessen.nl? Overtuig ons met jouw sterke motivatie en cv. Deze stuur je naar vacature@plasticflessen.nl. Wie weet zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel.

Heb je nog onbeantwoorde vragen? Ook deze stel je via vacature@plasticflessen.nl of via 035 - 646 05 72.