Showroom
.
 

Thuis in plastic flessen


Een gevarieerd en eigentijds assortiment plastic flessen, voor allerlei toepassingen, dat is wat wij leveren. Dagelijks zijn we bezig met kwaliteit en vernieuwing: nog betere materialen, nog efficiëntere technieken, aansprekende en praktische vormen. De bijbehorende service is ‘ouderwets’ degelijk.

Niet alleen het assortiment producten is divers, wij bieden ook graag flexibiliteit en toegankelijkheid voor grote en kleinere afnemers van plastic flessen. Bestellen kan al vanaf 25 stuks; dat geldt voor al onze verpakkingen. Uit voorraad leverbaar binnen enkele werkdagen.

Plastic flessen zijn schoon en hygiënisch, sterk, licht, kleurrijk en dus multi-inzetbaar. Te gebruiken voor het afvullen van levensmiddelen, dranken, cosmetica, schoonmaakmiddelen, farmaceutische en chemische producten. Of in de kleinere varianten als aantrekkelijke ‘uitdeelverpakkingen’ voor markttests met consumenten, monsters of promotionele doeleinden.

Alles in huis: het gemak van ‘one stop shopping’. Veel grotere aantallen? Dat kan natuurlijk ook. Voor oplages vanaf 10.000 stuks, of voor een speciale, voor u op maat gemaakte verpakking of eenmalige ‘special’ werken we nauw samen met ons zusterbedrijf hd packaging. Al 40 jaar actief in de kunststof verpakkingen.

Samen hebben we een omvangrijke collectie standaard matrijzen om plastic flessen mee te produceren; voldoet standaard niet of niet meer aan uw wensen en eisen, dan bouwen we in overleg zelf een nieuwe matrijs voor een plastic fles, sluiting of doseersysteem.

Meer weten over onze mogelijkheden, over de plastic flessen die bij u passen? Even langskomen in onze showroom om de plastic flessen en andere kunststof kwaliteitsproducten die u ziet op plasticflessen.nl ‘tastbaar’ te beoordelen in 3D? Neem gerust contact op; we helpen u graag verder.

.