Werken bij Plasticflessen.nl - Medior Web Developer

Met creativiteit en expertise los je backend- en frontend problemen op.


Developer bij Plasticflessen.nl: de techniek achter ons succes

Als er 1 vooroordeel waar is over werknemers in de IT, dan is het wel hun loyaliteit met oneindige moed. Als developer bij Plasticflessen.nl hoef je niet alles te weten. Wél durf je het gevecht aan te gaan dat jouw geduld misschien op de proef stelt. Voorraadsystemen koppelen, nieuwe webshops opzetten en updates en plug-ins installeren. Jouw werk is veelzijdig, want ook frontend zit in jouw takenpakket. Dit geeft je nieuwe mogelijkheden om vanuit de user experience creatieve oplossingen te bedenken die logisch werken en er aantrekkelijk uitzien. Zo zorg je ervoor dat zowel de voorkant als de achterkant van onze websites en webshops piekfijn in orde zijn voor onze klanten. Bovendien ga jij als developer bij Plasticflessen.nl:


de verschillende websites van Plasticflessen.nl opfrissen, herbouwen en doorontwikkelen in meerdere talen.

nieuwe websites opzetten in Magento en andere e-commerceplatformen en deze relevant houden door middel van updates.

sparringpartner zijn van onze 2 ervaren collega’s; zowel zakelijk als privé (door leuke gifjes te delen in Slack)

meewerken aan de ontwikkeling van ons eigen softwarepakket.


Plasticflessen.nl in Zuidbroek Groningen: jouw nieuwe uitdaging

Plasticflessen.nl levert allerlei soorten en maten plastic flessen, potten en etiketten binnen Europa. Wij willen dat iedereen mooie verpakkingen kan bestellen. Continu zijn we bezig met het verbeteren en vernieuwen van de verpakkingen. Via ons zusterbedrijf hd packaging leveren we vanaf 10.000 stuks, via Plasticflessen.nl leveren we kleinere aantallen. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid vinden we belangrijk. Zo focussen we ons op gerecyclede producten en via het werkervaringsproject ErvaarWerk bieden we mensen met een geestelijke of verstandelijke beperking ervaringsplaatsen en beschutte werkplekken.


Onze 13 medewerkers zitten verspreid over onze locaties in Zuidbroek en Baarn. Voor jou hebben we een plek gereserveerd in ons moderne en frisse gebouw in Zuidbroek, Groningen. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. En met de auto rijd je vanaf de A7 en de N33 vanuit Groningen, Assen en Drachten zonder files zo onze parkeerplaats op. In Zuidbroek vind je ook ons magazijn. Zo krijg je een goede feeling met onze producten. Het team van Plasticflessen.nl is jong; iedereen denkt mee, is behulpzaam en pakt extra taken op als die er zijn. Het zijn een stel positievelingen bij elkaar die wel in zijn voor een lolletje. Voor teamuitjes in de vorm van boottochten, etentjes of barbecues maken we tijd. Heb je zelf leuke ideeën? Organiseer het en neem ons mee! Heb je ideeën om Plasticflessen.nl te verbeteren? Laat het ons weten!


Onze verwachtingen: jij maakt ze waar als developer

Met een goed humeur schuif jij achter je (zit/sta)bureau. Je volgt je eigen koers en vertelt vol zelfvertrouwen over jouw ideeën tijdens de dagelijkse stand up. Maar bij jou is er ook altijd ruimte voor de mening van anderen. Je bent een toegewijde, vriendelijke en daardoor waardevolle collega op onze IT-afdeling. Jouw taken zie je als jouw verantwoordelijkheden. Vol ambitie streef je ernaar om deze met het beste resultaat op te leveren. Lukt het niet? Dan trek je op tijd aan de bel, ook wanneer je een cursus wilt volgen om bij te blijven of bij te leren. Als developer heb jij:


een hbo-werk- en -denkniveau. Het liefst heb je een opleiding gevolgd richting (Technische) Informatica of Bedrijfskundige Informatica.  

2 à 3 jaar werkervaring, waarbij je achter de schermen aan websites en webshops hebt gebouwd.

kennis van OOP, PHP, MySQL, Javascript en REST API.

ervaring met Laravel, WordPress en e-commerce platformen zoals Magento, WooCommerce, Shopify en Lightspeed, Composer en Git.

ervaring met frontend development (React JS, CSS, SCSS).


Plasticflessen.nl biedt jou

We zijn een kleine en persoonlijke werkgever waar veel eigen input gewaardeerd wordt en waar je veel kansen krijgt om jezelf te laten zien. We vinden het belangrijk dat je je werk leuk vindt en blijven je daarom continu uitdagen. Naast een mooie werkplek voor 32 uur (4 dagen van 8 uur) met veel verantwoordelijkheden krijg je van ons:


bruto maandsalaris tussen afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

een eigen MacBook.

pensioenregeling.

24 vrije dagen per jaar.

persoonlijke jaarlijkse bonus bij het leveren van een goede prestatie.


Werk je liever minder of meer uren? Laat je niet tegenhouden door onze voorkeuren. Solliciteer gerust. We gaan daarover graag met jou in gesprek.


Solliciteer nu

Groei jij door tot expert bij Plasticflessen.nl? Overtuig ons met jouw sterke motivatie en cv. Deze stuur je voor [sluitingsdatum aanvullen] naar John van Dijk via vacature@plasticflessen.nl. En wie weet zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel.


Heb je nog onbeantwoorde vragen? Ook deze stel je aan John van Dijk via vacature@plasticflessen.nl of via 035 - 646 05 72.


Deel deze vacature