Werken bij Plasticflessen.nl - Junior Web Developer

Jij leert van ons en wij leren van jou.


Junior developer bij Plasticflessen.nl: de techniek achter ons succes

Handen uit de mouwen en programmeren maar! Bij Plasticflessen.nl is er altijd genoeg te doen. Jouw leertraject om een ervaren developer te worden, begint dus al op dag 1. Je eerste uitdaging is het opfrissen, herbouwen en doorontwikkelen van onze websites. Je werkt de productinformatie bij, controleert of alles klopt, uploadt afbeeldingen en test de websites van voor naar achter. Hierbij krijg je alle hulp die je nodig hebt. En heb je alles geleerd in project a, dan gaan we samen naar project b toe. We laten je zien hoe onze tools werken, hoe we apps bouwen en hoe we backend met frontend combineren. No stress, we geven je alle tijd om het in de vingers te krijgen. Jij gaat als junior developer bij Plasticflessen.nl: 


nieuwe artikelen invoeren op onze verschillende websites, zoals juiceflessen.nl, sauceflessen.nl en plasticflessenshop.nl.

productinformatie en afbeeldingen bijwerken, zodat de informatie online altijd correct is. 

regelmatig buurten bij jouw collega’s van de sales wanneer de informatie bij een artikel gecorrigeerd moet worden.

in de leer bij je behulpzame collega’s voor het bouwen van websites en webshops, backend én frontend.

zelf aan de slag met SEO-optimalisatie, Magento en het uitbreiden van ons eigen softwarepakket. 


Plasticflessen.nl in Zuidbroek Groningen: jouw nieuwe uitdaging

Plasticflessen.nl levert allerlei soorten en maten plastic flessen, potten en etiketten binnen Europa. Wij willen dat iedereen mooie verpakkingen kan bestellen. Continu zijn we bezig met het verbeteren en vernieuwen van de verpakkingen. Via ons zusterbedrijf hd packaging leveren we vanaf 10.000 stuks, via Plasticflessen.nl leveren vanaf 1 stuk! Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid vinden we belangrijk. Zo focussen we ons op gerecyclede producten en via het werkervaringsproject ErvaarWerk bieden we mensen met een geestelijke of verstandelijke beperking ervaringsplaatsen en beschutte werkplekken.


Onze 13 medewerkers zitten verspreid over onze locaties in Zuidbroek en Baarn. Voor jou hebben we een plek gereserveerd in ons moderne en frisse gebouw in Zuidbroek, Groningen. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. En met de auto rijd je vanaf de A7 en de N33 vanuit Groningen, Assen en Drachten zonder files zo onze parkeerplaats op. In Zuidbroek vind je ook ons magazijn. Zo krijg je een goede feeling met onze producten. Het team van Plasticflessen.nl is jong; iedereen denkt mee, is behulpzaam en pakt extra taken op als die er zijn. Het zijn een stel positievelingen bij elkaar die wel in zijn voor een lolletje. Voor teamuitjes in de vorm van boottochten, etentjes of barbecues maken we tijd. Heb je zelf leuke ideeën? Organiseer het en neem ons mee! Heb je ideeën om Plasticflessen.nl te verbeteren? Laat het ons weten.


Onze verwachtingen: jij maakt ze waar als junior developer

Je bent er volledig met je aandacht bij. Tijdens stand ups, bij een uitgebreide uitleg van een collega en wanneer je zelfstandig bezig bent met een project. Je bent sociaal en weet verbeteringen, ideeën en fouten tactisch en vriendelijk aan het licht te brengen. Naast een betrokken collega met humor en initiatief, leren we jou ook kennen als ambitieus en kritisch. Je laat ons weten wat je wel en niet kunt, waar je wilt bijleren en wat jouw doelen zijn voor de komende periode. Ook heb je als junior developer:


mbo+ werk- en denkniveau. Het liefst heb je een opleiding gevolgd richting (Technische) Informatica of Bedrijfskundige Informatica.  

ervaring met het bouwen van websites en webshops, bijvoorbeeld via een stage.

kennis van OOP, PHP, MySQL, Javascript en REST API.

ervaring met Laravel, WordPress en e-commerceplatformen zoals Magento, WooCommerce, Shopify en Lightspeed, Composer en Git.

ervaring met frontend development (React JS, CSS, SCSS).

je bent woonachtig in een straal van 30 km van zuidbroek.Plasticflessen.nl biedt jou

We zijn een kleine en persoonlijke werkgever waar eigen input gewaardeerd wordt en waar je veel kansen krijgt om jezelf te laten zien. We vinden het belangrijk dat je je werk leuk vindt en blijven je daarom continu uitdagen. Naast een mooie werkplek voor 32 uur (4 dagen van 8 uur) met veel verantwoordelijkheden krijg je van ons:


een brutomaandsalaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

persoonlijke jaarlijkse bonus bij het leveren van een goede prestatie.

24 vrije dagen per jaar.

pensioenregeling.

een eigen MacBook of vergelijkbaar ander merk als dat jouw voorkeur heeft.


Werk je liever minder of meer uren? Laat je niet tegenhouden door onze voorkeuren. Solliciteer gerust. We gaan daarover graag met jou in gesprek.


Solliciteer nu

Maak jij een vliegende start in jouw IT-carrière bij Plasticflessen.nl? Overtuig ons met jouw sterke motivatie en cv. Deze stuur je voor 28 februari naar John van Dijk via vacature@plasticflessen.nl. En wie weet zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel.


Heb je nog onbeantwoorde vragen? Ook deze stel je aan John van Dijk via vacature@plasticflessen.nl  of via 035 - 646 05 72. Deel deze vacature